TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Afspraak maken & contact 

De praktijkruimte 

De Totaal Balans praktijk is gevestigd in een woonwijk van Den Hoorn, vlakbij Delft met voldoende gratis parkeerplaatsen. De praktijkruimte bevindt zich op de bovenste verdieping* en wordt als prettig en ontspannen ervaren. In dit hoekhuis woon ik met mijn man, twee grote kinderen en hond Tessa. Mijn praktijk is aangemeld bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 67644503. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (level 3).

De praktijk is open van dinsdag tot en met vrijdag. Van 16 juli tot en met 5 augustus is de praktijk gesloten (ik ben dan helaas ook minder goed bereikbaar).

Adres:          W. de Zwijgerlaan 33, 

                  2635 JJ Den Hoorn       

Formulieren voor je afspraak, vraag of aanmelding: