TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Testimonium en aanbevelingen

 Je leest hier de testimonium en aanbevelingen van voorgangers en deelnemers. Wil je ook je aanbeveling op deze website delen? Hartstikke fijn! Stuur deze naar mij per mail en ik zet hem op de website. Als je aanbeveling op de website staat, dan krijg je een berichtje. 

Dineke Vanwege vermoeidheid en een lage weerstand (steeds weer ziek worden) ben ik naar Marion geweest. Het consult met haar heb ik als heel prettig ervaren! Zij is een betrouwbaar, empatisch en positief ingesteld iemand die de tijd voor je neemt en met je mee kan denken. Ik was echt verbaasd over de testresultaten, ze waren zo raak! Ik vond het erg fijn dat ze al meteen bij het eerste consult een remedie op maat maakte. De eerste dagen na het innemen van de druppels werd mijn vermoeidheid nog erger. Daar was ik al voor gewaarschuwd, maar voor mij was dat de bevestiging dat de druppels echt werken! Mijn genezingsproces is in gang gezet. Dank je wel, Marion!

Loes v.L. (62 jr.) De voedinsglijst die ik van Marion heb gekregen vanwege mijn darmproblemen en reuma, geeft mij meer energie en minder darmklachten. Het bevalt zeer goed.

Wijnand (18 jr.) Ik was erg moe en sloom. Marion testte een middel uit voor Hepatitis. Nou was ik inderdaad moe geworden na mijn vaccinatie Hepatitis B. die ik voor school had gekregen. Het middel werkte snel en na de volgende vaccinaties heb ik het weer gebruikt. 

Michelle (15 jr.) Toen ik 15 jaar was, had ik nog nooit gemenstrueerd. Dat is best wel een beetje laat en uh niet zo leuk. Een paar dagen nadat ik het middel dat Marion bij mij uitgetest had ingenomen, werd ik het. Wat een opluchting. Ik moest nog wel een keer terugkomen om te zorgen dat het goed bleef.

 Marjoleine (37 jr.) “Wij, mijn zoon en ik, komen nu al meerdere keren (sinds begin 2015) bij Marion in haar praktijk. Mijn zoontje was erg druk, dwingend, onbehouwen, soms erg onaardig, onrustig en erg laat met zijn ontwikkeling. Ik zeg inderdaad was, met hulp van Marion gaat hij steeds vooruit! We zijn er nog niet helemaal, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Keer op keer merken wij verschil en geeft ze goede adviezen. Marion is een lief, invoelend en open mens. Ze neemt echt de tijd voor je, het voelt echt vertrouwd. Voor mezelf heb ik ook een aantal consulten gehad, ook ik was er gebaat bij de wijze waarop Marion mij heeft geholpen! Wij zijn erg blij met de hulp van Marion en ik kan het iedereen, die een steuntje in de rug nodig heeft, van harte aanbevelen!” 

Annette (50 jr.) Ik ben een aantal keren bij Marion geweest en ik heb het als heel waardevol ervaren. Marion is iemand die heel prettig en kundig overkomt. Ze is heel enthousiast in de dingen die ze aan het doen is en ze stelt je op je gemak. Ook gedreven om nieuwe dingen te ondernemen die zij kan gebruiken voor haar praktijk. Mij heeft het geholpen en ben ook zeer geinteresseerd in de bloesemremedies die zij o.a. gebruikt in haar praktijk. Mede door Marion ben ik meer in Balans!”

Bart (13 jr.) “Ik had een hekel aan lezen. De 1e keer moest ik visolie innemen. De 3e keer kreeg ik een flesje met druppels. Het heette Dolphin en de dolfijn is mijn lievelingsdier! Nu vind ik lezen niet meer zo stom. Moeder: Hij maakt er zelfs grapjes over en het lezen gaat een stuk makkelijker. Na de eerste keer is hij ook zelfverzekerder geworden. Daar zijn we thuis en op school erg blij mee.”

Ria (60+) Ik vond het een hele leuke ervaring om eens zo'n workshop mee te maken. Marion vertelde wat planten en bomen konden beteken en we hebben de energiestromen van bomen kunnen voelen. Het was met prettige mensen. Ik wil dit met anderen delen, zodat zij ook  zo'n leuke workshop mee kunnen maken.”  

Pauline  (44 jr.):  “Mijn Friese Stabij Bailey had altijd erge last van het vuurwerk. Op 30 en 31 december was ze apathisch en wou zelfs niet meer naar buiten. Vanaf 2012 ik elke december een remedie van Marion Vreugdenhil gebruikt; Bailey was nog wel bang, maar aanspreekbaar en durfde zelfs weer naar buiten. Het was een echte verbetering! Ook bij de geit en de kalkoenkuikens werkten de homeopathische middelen van Marion goed.”