TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Totaal Balans Praktijk Marion Vreugdenhil

Wil jij, je kind of dier weer fit, vrolijk, in balans, energiek, gezond en/of ontspannen zijn? Dat kan.                                   Kom op natuurlijke wijze (weer) in balans!

Ben jij moe, te dik, intolerant, somber of pieker je veel? Heb je voedingsvragen, stress, levensvragen of (vage) fysieke klachten? Zit jouw kind niet lekker in zijn vel, is hij/zij hoogsensitief, ongelukkig, faalangstig, boos of overbeweeglijk? Is jouw huisdier angstig, heeft het spijsverteringsproblemen, rugklachten of zijn jullie net verhuisd? Voor deze dingen en meer zet ik mijn Totaal Balansmethode in om het veranderings- en/of genezingsproces in gang te zetten.

 Als natuurgeneeskundig therapeut kijk ik onder meer naar voeding, tekorten, blokkade's, leefstijl, stressfactoren, mindset, chakra's en de onderliggende oorzaken of familiepatronen. Stapsgewijs en op een natuurlijke wijze bied ik ondersteuning om de gezondheid van mens en dier te verbeteren en/of gedrag en emoties positief te veranderen.

Wat kun je verwachten? Als therapeut ben ik ervaren, betrokken, veelzijdig en zeer gemotiveerd om jou een steuntje in de rug te bieden. En een positief effect en meer balans vindt normaal gesproken al na het eerste consult plaats en meestal kun jij het na enkele consulten zelf verder. Wil je weten of het bij jou past? Lees dan meer bij Voor wie of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. En kom op natuurlijke wijze (weer) in balans.                     

Maar ik doe meer dan natuurgeneeskundige begeleiding geven aan mens en dier. Wildplukken is een natuurlijke belevenis! En bij leefstijlcoaching krijg je persoonlijke tips, tops en begeleiding om gezonder te gaan leven. 

Marion Vreugdenhil, Natuurgeneeskundig therapeut
M: marionvreugdenhil@gmail.com
T:  06-53265693
KvK-nummer: 67644503  (CAT-lid)

Bekijk hieronder de openingstijden

maandag
9:3015:00
woensdag
9:3017:00
donderdag
9:3017:00
vrijdag
9:3015:00