TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Totaal Balans Praktijk Marion Vreugdenhil

Wil jij fit, vrolijk, in balans, energiek, gezond en/of ontspannen zijn? Dat kan. Kom op natuurlijke wijze in balans!

Ben jij moe, hoogsensitief, futloos, eenzaam, somber, zit je niet in je flow of pieker je veel? Heb je voedings-vragen, stress, fysieke klachten of een burn-out? Geld dit voor je kind, heeft hij/zij problemen op school of is hij/zij een nieuwetijdskind? Ik begeleid jou (jullie) om het veranderings- en/of genezingsproces in gang te zetten en dit te versnellen, zodat jij/hij/zij weer vitaal, stralend, in balans, ontspannen, helemaal jezelf en/of happy wordt. 

 Als natuurgeneeskundig therapeut kijk ik onder meer naar voeding, tekorten, blokkade's, leefstijl, stressfactoren, mindset, zingeving, chakra's en onderliggende oorzaken of familiepatronen. Jouw zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd. Stapsgewijs en met behulp van natuurlijke middelen bied ik ondersteuning, healing en inzicht om balans te creëren in de gezondheid en het welbevinden van vrouwen en kinderen.

Wat kun je verwachten? Als therapeut ben ik ervaren, betrokken, veelzijdig en zeer gemotiveerd om jou een steuntje in de rug te bieden. Wel verwacht ik van jou een actieve houding. Dan vindt een positieve effect al tijdens het eerste consult plaats. Na enkele consulten kun jij zelf verder. Hoe mooi is dat! Weten of het ook bij jou past? Lees Voor wie of boek een gratis kennismakingsgesprek.                          

Je vindt op mijn website ook info over o.m. Vrouwencirkels, dieren, voeding, HSP en mijn Life Balance blog. 

Marion Vreugdenhil

Natuurgeneeskundig therapeut in Den Hoorn (ZH)

M: marionvreugdenhil@gmail.com
T:  06-53265693
KvK-nummer: 67644503  (CAT-lid)

Bekijk hieronder de openingstijden

dinsdag
14:0020:30
woensdag
9:0017:00
donderdag
9:0017:00
vrijdag
9:0015:00