TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Totaal Balans Praktijk Marion Vreugdenhil

Wil jij fit, vrolijk, in balans, energiek, gezond en/of ontspannen zijn? Dat kan. Kom op natuurlijke wijze in balans!

Ben jij moe, hoogsensitief, futloos, somber, zit je niet in je flow of pieker je veel? Heb je last van stress, voedings-vragen, fysieke klachten, een burn-out of voel je je anders? En weet jij niet waar en hoe te beginnen? Ik begeleid jou om het veranderings- en/of genezingsproces in gang te zetten, zodat jij weer vitaal, stralend, in balans, ontspannen, helemaal jezelf en/of happy wordt. 

Als natuurgeneeskundig therapeut kijk ik onder meer naar voeding, tekorten, leefstijl, stressfactoren, mindset, emoties, chakra's en onderliggende oorzaken of familiepatronen. Ik stimuleer jouw zelfherstellend vermogen. Stapsgewijs en met behulp van natuurlijke middelen bied ik (succesvolle) ondersteuning, heling en inzicht om balans te creëren in de gezondheid en het welbevinden van gevoelige vrouwen en ook HSP-kinderen.

Wat kun je verwachten? Als therapeut ben ik ervaren, betrokken, veelzijdig en zeer gemotiveerd om jou een steuntje in de rug te bieden. Wel verwacht ik van jou een actieve houding. Dan vindt een positieve effect al bij het 1e consult plaats. Na enkele consulten kun jij zelf verder. Mooi toch! Wil je weten of het bij jou past? Lees Voor wie of boek een gratis kennismakingsgesprek.           

Je vindt op mijn website ook info over o.m. Vrouwencirkels, kruidenworkshops, dieren, voeding, HSP, mijn Life Balance blog en het allernieuwste Access Barsbehandeling.   

Marion Vreugdenhil

Natuurgeneeskundig therapeut in Den Hoorn (ZH)

M: marionvreugdenhil@gmail.com
T:  06-53265693
KvK-nummer: 67644503  (CAT-lid)

Bekijk hieronder de openingstijden

dinsdag
14:0020:30
woensdag
9:0017:00
donderdag
9:0017:00
vrijdag
9:0015:00