TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Access Bars® (nieuw)

Je kunt bij mij een Access Bars® behandeling boeken, omdat ik sinds 30 juni 2018 officieel gecertificeerd ben als Access Counsiousness Bars® Practitioner. Ik ben er super enthousiast over. Zo'n Barsbehandeling lijkt op een hoofdmassage, maar is veel meer: Er worden 32 punten op het hoofd  met zachte, warme hand aangeraakt. Het geeft in circa 45 tot 90 minuten ontspanning en energie. Daarnaast kunnen oude overtuigingen, emoties en negatieve patronen snel doorbroken en losgelaten worden. Het stimuleert het positieve denken en het Zijn. Het sluit aan bij en volgt de Wetten van het Universum. Kinderen - en dan met name die met een 'label' - vinden het fijn en reageren er heel goed op. Bij kinderen duurt een behandeling iets korter, rond de 30 minuten. Een Access Barsbehandeling is een bijzondere ervaring en kan bij mij zowel apart geboekt worden, als onderdeel zijn van een natuurgeneeskundig consult. Laat je verassen en ontdek wat er voor jou mogelijk is!

Een behandeling vindt plaats in mijn praktijkruimte, maar kan op verzoek ook plaatsvinden in de natuur, op jouw locatie* of op mijn volkstuin. Je ligt aangekleed op een luie stoel. Kinderen mogen eventueel een I-pad bekijken. Omdat mijn energie sterk is duurt een behandeling bij mij circa 45 minuten en kost het 44,-. Soms heeft een behandeling is iets meer tijd nodig en dan kost het 49,50 (voor 60 min.) of 55,- (voor 75 min.). 

September is suicidemaand bij Access Bars®. Wereldwijd worden er gratis behandelingen aan depressieve mensen gegeven en ook ik geef een gratis behandeling weg (2e, 3e en 4e persoon krijgt 50% korting). Zie je het niet meer zitten en wil je ervaren wat Access Bars Counsiousness voor jou kan betekenen? Meld je dan via het contactformulier op deze website aan o.v.v. Klein geluk. 

All in life comes to me with ease, joy and glory.