TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Dieren

Steeds vaker weten eigenaren van huisdieren en paarden mij te vinden en dat vind ik leuk, want ik kan ook dieren helpen. Dieren met angsten, gedragsproblemen, voedingsvragen, bewegingsklachten, andere problemen of inslapingsstress, zijn goed te behandelen via de Totaal Balansmethode. Ik neem het gehele dier met zijn gedrag, karakter, problemen en fysieke klachten als uitgangspunt. Daarbij kijk ik ook altijd naar de groep (gezin of kudde) waartoe het dier behoort en zoek ik naar de oorzaak. Dat is een holistische visie. Mijn kwaliteit is dat ik verder kijk dan de vraag, klacht of het probleem. Bijzonder is dat dieren soms hun baasje spiegelen of iets te vertellen hebben en die vertaal slag mag ik maken als je daarvoor openstaat. Geef dieren op natuurlijke wijze weer balans!

Kleine dieren kunnen naar mijn praktijk komen en voor paarden kom ik naar je toe of test ik op afstand. Dieren reageren zeer goed en snel op de homeopathische middelen en de bloesemremedies die ik inzet. In januari 2017 heb ik een speciale dierentestset van de Groene Os aangeschaft. De kruiden en supplementen van deze firma zijn een mooie aanvulling voor behandeling van o.m. fysieke klachten en om te reinigen. Let op: Bij (ernstige) klachten of ziekte adviseer ik altijd om een dierenarts te raadplegen en die diagnose met mij te overleggen. 

 

Dierenremedies

Soms zijn dieren oud en zo ziek, dat er besloten wordt om ze een spuitje te geven. Om dit proces voor dier en baas gemakkelijker te maken, stel ik voor het dier een bloesemremedie samen. Als je er zelf moeite mee hebt, kun je voor €25,- twee remedies aanschaffen (ook een voor jezelf erbij). Ik heb de ervaring dat die dieren dan zonder stress inslapen. Dat is heel mooi en bijzonder! 

Jaarlijks maak ik vanaf half november remedies voor honden en katten die last hebben van stress door vuurwerk. Vanaf november vind je op mijn website meer informatie over deze individuele stressremedie.