TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Dieren

Steeds vaker weten eigenaren van huisdieren en paarden mij te vinden en dat vind ik leuk, want ik kan ook dieren helpen. Dieren met angsten, gedragsproblemen, voedingsvragen, bewegingsklachten, andere problemen of inslapingsstress, zijn goed te behandelen via de Totaal Balansmethode. Ik neem het gehele dier met zijn gedrag, karakter, problemen en fysieke klachten als uitgangspunt. Daarbij kijk ik ook altijd naar de groep (gezin of kudde) waartoe het dier behoort en zoek ik naar de oorzaak. Dat is een holistische visie. Mijn kwaliteit is dat ik verder kijk dan de vraag, klacht of het probleem. Bijzonder is dat dieren soms hun baasje spiegelen of iets te vertellen hebben en die vertaal slag mag ik maken als je daarvoor openstaat. Geef dieren op natuurlijke wijze weer balans!

Kleine dieren kunnen naar mijn praktijk komen en voor paarden kom ik naar je toe of test ik op afstand. Dieren reageren zeer goed en snel op de homeopathische middelen en de bloesemremedies die ik inzet. In januari 2017 heb ik een speciale dierentestset van de Groene Os aangeschaft. De kruiden en supplementen van deze firma zijn een mooie aanvulling voor behandeling van o.m. fysieke klachten en om te reinigen. Let op: Bij (ernstige) klachten of ziekte adviseer ik altijd om een dierenarts te raadplegen en die diagnose met mij te overleggen.

Geef je huisdier rust tijdens vuurwerk!  

Heeft je hond of kat last van de knallen?
Wil je het op een natuurlijke manier verbeteren? Dat kan voor €12,75! 

Veel honden - maar ook sommige katten - raken in de stress van harde knallen en dat is erg vervelend. Het is natuurlijk handig dat je in december goed met een (jonge) hond omgaat, zodat er geen foute inprenting kan ontstaan. Dat kan door bijvoorbeeld zelf aan harde knallen geen aandacht te besteden. Als je hond ernstige klachten heeft - en daar kun je soms niets aan doen - en bijvoorbeeld: gaat trillen, janken, blaffen of niet meer naar buiten wil, is dat super lastig. Gelukkig is daar iets aan te doen. Dieren reageren namelijk heel goed op bloesemremedies. De remedies verbeteren gedrag, emoties en angsten op een natuurlijke manier. Het werkt geleidelijk en zonder nare bijwerkingen. Ik stel de remedie voor jouw huisdier samen en je kunt die nu al bestellen. De individuele remedie kan direct in de waterbak gedruppeld worden. Op Oudejaarsdag kun je eventueel wat extra druppels direct in de bek van het dier doen.

Hoe bestel je een vuurwerk- of stressremedie?

Je belt of mailt mij, geeft de naam (en foto) van je huisdier door, vertelt iets over je dier, benoemt zijn gedrag, angst etc. Daarna maak ik een middel speciaal voor jouw huisdier klaar. Daarbij ik de keuze heb uit ca. 150 bloesemremedies en ruim 60 homeopathische middelen. Binnen 2 dagen kun je jouw remedie ophalen in Den Hoorn (ZH). Dat kost nu €12,75. De remedie is vanaf half november te bestellen. Kun je het niet ophalen, dan kan ik het voor 3,75 extra opsturen.

Marion Vreugdenhil: Mobiel: 06-53265693 of Email: marionvreugdenhil@gmail.com 

Speciale dierenremedies

 zijn dieren oud en zo ziek, dat er besloten wordt om ze een spuitje te geven. Om dit proces voor dier en baas gemakkelijker te maken, stel ik voor het dier een bloesemremedie samen. Als je er zelf moeite mee hebt, kun je voor €25,- twee remedies aanschaffen (ook een voor jezelf erbij). Ik heb de ervaring dat die dieren dan zonder stress inslapen. Dat is heel mooi en bijzonder! 

Jaarlijks maak ik vanaf half november remedies voor honden en katten die last hebben van stress door vuurwerk. Vanaf november vind je op deze pagina meer informatie over deze individuele stressremedie.