TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Refresh your body & mind pakket

De zon schijnt, het wordt steeds lichter en de natuur ontwaakt. Eigenlijk heb je zin in het voorjaar, maar… Pff. het loopt niet helemaal lekker. Je bent steeds zo moe, gestresst of somber, je slaapt slecht, eet stiekem ongezond, ‘moet ’ eigenlijk detoxen of je gedachten malen in cirkels rond. Wat dacht je van een voorjaars powercheck voor lichaam en geest? Herken je je hierin en wil je begeleiding van een betrokken natuurgeneeskundig therapeut, neem dan contact op met mij.

Ik heb voor vrouwen een Refresh your body & mind pakket samengesteld, zodat jij fit, stralend en met een nieuwe mindset het voorjaar in gaat. Kies ook voor dit voorjaarspakket, waarin ik jou persoonlijk begeleid en start nu! Het aanbod voor dit pakket geldt tot 31 mei*. Woon je niet in de buurt van Den Hoorn Z(H), maar spreekt het je wel aan, dan kunnen we de consulten per skype doen. Het pakket kost 139,- en heeft een waarde van minstens 155,-. Wat krijg je daarvoor?

  • 2 Totaal Balans consulten (= balanscheck op fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel gebied);
  • 2 flesjes met persoonlijke bloesemremedies;
  • het digitale boekje Vitale Voeding bij aanmelding;
  • het digitale boekje Lentetips na het eerste consult;
  • een gesproken meditatie;
  • ‘refresh your mind’ werkboek met mindsetoefeningen en meditaties. 

 De eventuele kruiden of supplementen, die ik uittest, dien je zelf aan te schaffen. Twijfel je, wil je weten hoe ik werk of wie ik ben? Boek dan een gratis kennismakingsgesprek. 

* De actie is wegens succes verlengd. Hierna vervalt de aanbieding en het 2e consult vindt plaats voor 1 juli '18. 

T: Na een half voorjaarspakket bij jou voel ik me een stuk fitter en ik eet gezonder! Dank je wel Marion.


Lifestijlcoaching plus

Ik heb gemerkt dat ik mensen kan begeleiden naar een gezondere en bewustere leefstijl. Dat betekent samen de juiste voeding, een beter beweegpatroon, een andere mindset etc. vinden die individueel is en past. Dat vind ik het begin naar een beter leven met meer balans. Maar ik ga graag verder. Ik ben er goed in om jou te helpen bij het vinden van de onderliggende oorzaken van gedrag, gezondheid en emoties. Ik kijk met jou naar familie- of gedachtenpatronen en doorbreek die met inzicht, opruimen en het creëren nieuwe, waardevolle patronen. Ik laat je ontdekken wie je werkelijk bent en wat je echt wilt en/of kijk welke emoties waardevol of storend werken in jouw leven. Je leefstijl en zingeving verandert dan echt en blijvend. Ik doe dat via natuurgeneeskundige consulten, al dekt die term de lading niet helemaal. Spreekt dit jou aan, neem dan contact met mij op voor een consult of gratis kennismakingsgesprek. Als je een consult bij mij boekt, krijg je het digitale boekje over Vitale voeding gratis per mail toegestuurd. Dan kun je al direct aan de slag!