TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Een Totaal balansconsult

Een Totaal Balans consult vindt in mijn praktijkruimte zittend en aangekleed plaats. Een eerste consult duurt circa 1½ à 2 uur (bij kind of huisdier ruim 1 uur). We nemen de tijd om kennis te maken en ik noteer de klachten, vragen en problemen a.h.v. een anamneseformulier. Daarna begin ik met testen, zodat een eerste stap in het genezings- of veranderingsproces wordt ingezet. Enige en geleidelijke verbetering kan al verwacht worden na het eerste consult. In principe zijn er dan nog 2 à 4 vervolgconsulten nodig om een goede en stabiele balans te bereiken. Er wordt op diverse niveau's en/of aan verschillende aspecten tegelijk gewerkt en het zelfherstellend vermogen wordt goed gestimuleerd. Daardoor zijn er relatief weinig consulten nodig. De vervolgconsulten duren iets korter en vinden steeds plaats na 4 à 9 weken. Een jaarlijkse herhaling wordt als prettig ervaren. De kosten voor een consult vind je bij Tarieven (v.a. €50,- en het is altijd inclusief remedie van 15,-). Verzoek neem medicijnen, vitamines etc. die je gebruikt altijd mee. 

Wil je eerst kennismaken? Dat kan gratis Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: kennismaken met mij, mijn praktijkruimte en de middelen zien die ik gebruik. Ik beantwoord of behandel daarin echter geen gezondheidsvragen of klachten. 

Kom op natuurlijke wijze weer in balans! 

Nieuw skype-consult: Het is mogelijk om een afspraak voor een skypeconsult te maken. Het skypeconsult vindt plaats na betaling en de remedie wordt per post opgestuurd. 

  • bloesemremdies
  • stenen
  • testset vitortho


Als Totaal Balans therapeut werk o.m. met de volgende middelen en/of therapievormen:

-   orthomoleculaire supplementen (div. merken);

-   homeopathie; 

-   fythotherapie (kruiden);

-   bloesemremedies (div. sets);

-   stenen & stenenelixers;

-   voeding, diëten & reiniging;

-   affirmaties en inzicht;

-   massage- of acupunctuurpunten

Lees meer over de ervaringen van mensen die jou voor gingen bij Testimonium