TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Voor wie? 

De Totaalbalansmethode is in principe geschikt voor iedereen. Maar past Totaal Balans ook bij jou? Dat hangt af of je actief je gezondheid, balans, mindset, stress etc. aan wilt pakken en hoe je iets aan het welbevinden van jezelf wilt doen. Veelal gevoelige vrouwen en kinderen met een combinatie van fysieke klachten, stress en voedingsvragen met burn-out, emotionele problemen of depressie komen bij mij in de praktijk.

Door mijn vroegere werk in het onderwijs heb ik affiniteit met kinderen. Veel nieuwetijdskinderen, hoogsensitieve kinderen en hun ouders kan ik helpen. Daarnaast heb ik ontdekt dat de totaalbalans methode ook bij dieren past. Ik behandel regelmatig de dieren van de Kinderboerderij De Kreek en de paarden van mijn ouders. In december stel ik vuurwerkremedies samen voor honden en katten die bang zijn voor de knallen. Natuurlijk is het ook belangrijk of je met mij een soort 'click' hebt; Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of bezoek de inloopochtenden (1-3 en 13-4). 

Wil je:     

  • vitaal zijn en stralen;
  • het op een persoonlijke, actieve en natuurlijke manier aanpakken;                  
  • echt gezond worden (niet alleen symptoom oplossend);      
  • (familie)patronen en overtuigingen doorbreken:                      
  • (h)erkenning omdat jij je anders of eenzaam voelt;                                  
  • hulp bij het verlies van een (ongeboren) kindje;                                      
  • leren omgaan met HSP en er een kwaliteit van maken;                                                        
  • iets anders omdat artsen niets kunnen vinden of doen;                              
  • een betrokken en veelzijdig therapeut met circa 5 jaar ervaring;
  • Een voorjaarsreining doen van je body & mind.

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik neem je vragen, klachten en symptomen als uitgangspunt. Daarbij betrek ik jou als gehele mens (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel & je omgeving). Dat is een holistische aanpak. Je zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd om gezonder te worden en/of te groeien. Ik behandel relatief vaak hoogsensitieve mensen, omdat ik ervaringsdeskundige ben. Op deze website lees je meer over mijn visie op balans en de totaalbalansmethode. Kom ook op natuurlijke wijze weer in balans! 

Welke overige activiteiten en info kun je op deze website vinden? 

Voorjaarsactie: Refresh your voor body & mind (zie leefstijlcoaching)

De zon schijnt, het wordt steeds lichter en de natuur ontwaakt. Eigenlijk heb je zin in het voorjaar, maar… Pff. het loopt niet helemaal lekker. Wat dacht je van een voorjaars powercheck voor lichaam en geest? Ik heb voor vrouwen een Refresh your body & mind pakket samengesteld, zodat jij - onder persoonlijke begeleiding - fit, stralend en met een nieuwe mindset het voorjaar in gaat. Lees meer hierover bij Leefstijlcoaching.

Wildplukken

Wil je met familie, collega's of vriendinnen een leuke, natuurlijke workshop doen? Ik organiseer wildplukwandelingen in Delft en Midden Delfland met als thema's: Kruidenboter, kruidensoep of kruidenzalf maken. Het is ontspannend, gezellig en een ware belevenis. 

Artikelen & vlogs

Informatie over wie ik ben, hoogsensitiviteit, gezonde voeding en binnenkort vlogs over de eetbare natuur. Ook dat vind je op mijn website. 

Vrouwencirkels 

Rond de wisselingen van de seizoenen (4x per jaar) organiseer ik vrouwencirkels. Ik leid een mediteren, we doen een creatieve oefening (zang, muziek, tekenen etc.), trekken een godinnenkaart en ontmoeten andere spiritueel ingestelde vrouwen. Het is daarnaast ook gezellig en er is altijd iets lekkers te eten en drinken! Op verzoek houd ik een vrouwencirkel speciaal voor jou (minimaal vijf deelnemers)!