TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Vrouwencirkels in Delft

Agenda:

15 augustus Vrouwencirkel: Maria Hemelvaart

Op woensdagavond 15 augustus komen we bij elkaar op Maria Hemelvaart dat samenvalt met de Godinnendag van de Egyptische Isis. Er is die avond extra aandacht voor de verbinding (moeder)aarde en de hemel. Ook richten we ons op de intenties en ideeën die we deze zomer hebben verzameld en die we de komende periode in de wereld willen zetten. Wat de creatieve verwerking is, is nog een verrassing. 

De inloop is vanaf 19.15 uur op Volkstuinencomplex Vijvertuinen (Delft) met koffie, thee, iets lekkers en het programma start om 19.30 uur. De kosten voor deelname zijn 11,-  We sluiten de avond rond half tien met een drankje. Opgeven graag via de mail: marionvreugdenhil@gmail.com.

22 augustus WomansGathering in Yoena

Op woensdagavond wordt in Yoena (Delftstede) de film The Goddess Project vertoont. Ontdek welke Godin er die avond bij jou past, kijk de mooie film en praat na over de film onder het genot van een zelfgemaakte vlierbloesem-cocktail. Ik organiseer deze avond samen met Els vanYoena. Zie ook: www.yoena.nl

12 sept. Womangathering new moon. Er wordt in Yoena (Delfstede) een spirituele film vertoont, er is een creatieve verwerking en we praten over de film. Opgeven: info@yoena.nl

26 sept. Vrouwencirkel in Kerkpolder Herstequionox. Deze vrouwencirkel organiseer ik alleen en het vindt rond de volle maan van september plaats (net na het Michaëlsfeest). We verwelkomen de herfst met een meditatie, lekkers en iets creatiefs. Het vindt plaats in het Gietertje, dat is het clubgebouw van Volkstuinencomplex Vijvertuinen in Kerkpolder. Kosten 12,50. Opgeven: marionvreugdenhil@gmail.com

21 juni Vrouwencirkel: zomer-equinox

Op donderdagavond 21 juni werd met een groep vrouwen de zomer ingeluid en we maakten een mooie bloemen mandala. We sloten de avond af rond half tien met een cocktail van prosecco, spa rood en lindebloesemsiroop. 

Vrouwencirkels om zelf te boeken:

Een eigen vrouwencirkel kun je samen met vriendinnen of collega's boeken voor een middag of avond (ruim 2 uur).  We doen een meditatie en iets creatiefs dat past bij het seizoen en de groep. Je krijgt koffie, kruidenthee, iets lekkers erbij en na afloop een sapje of drankje. De kosten zijn 12,50 pp en de groepsgrootte is 4-16.             

De cirkels kunnen op diverse locaties plaatsvinden (op mijn Volkstuinencomplex in Delft, als je logeert bij de Bieslandse Heerlijkheid, bij een van B&B's in Midden Delfland of in de natuur). Vrouwen vinden het ontspannend en bijzonder om die vrouwenenergie te ervaren. Neem  contact op met mij via het contactformulier of bel mij om te overleggen wat ik voor jou kan betekenen.